keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Washi

Olen Pinterestissä törmäillyt erilaisiin washi teippi -ideoihin ja inspiroitunut niistä. Lähinnä minua viehettää näissä se "pientä ja kaunista" -efekti. Päätin nyt selvittää, millaisia teippi vaihtoehtoja olisi saatavilla. Koska niin huonosti pääsen kiertelemään kaupoilla, turvauduin nettiin. Ja löysinkin kivan sivuston, jossa on erilaisia teippejä vaikka miten. Pääset Teippitarhaan täältä.
Paketti tuli kotiin eilen ja nyt ollaan väkräilty ja ideoitu tyttöjen kanssa yhtä sun toista sekä washi-teipeistä että ihan tavallisista koristeteipeistä.
Vauvanruokapurkkeja löytyy meiltä riittämiin ja esikoisen pikkutavarat kaipasivat jotain paikkaa, johon konttaava pikkuimuri ei pääse. Tuumasta toimeen.
Vasemman puoleinen on esikoisen tekemä.


Yliopistolta saatu kalenteri kaipasi vähän uutta ilmettä.


Samoin keittiön kaapit. Nämä sopivat täydellisesti tylsien kaapin ovien piristykseksi. Varsinkin jos kaipaa väliaikaista vaihtelua. En usko että jaksan vaaleanpunaisia kaapin ovikoristeita keittiössä ihan loputtomiin, mutta tänään se tuntui hyvältä idealta :)


Vielä ajattelin tuunailla vessan peiliä ja naulakkoa, mutta sitten loput käytetään ihan askarteluun, ettei tule liikaa washia sisustukseen :)

Mukavaa keskiviikkoa!

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti