keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Talvi synttärit

Nyt onkin vierähtänyt kokonainen kuukausi edellisestä blogipäivityksestä. Joululoma vaihtui ankaraan opiskeluarkeen ja kamerakin joutui korjaukseen, niin blogi sai jäädä hetkeksi lomalle. Nyt Pikku Kakkosen pyöriessä telkkarissa, minulla on pieni hetki aikaa päivitellä. 

Tammikuun lopulla juhlittiin kuopuksen synttäreitä talvisella teemalla, mutta niinhän siinä kävi, etten ehtinyt ottaa lumihiutalepipareista enkä lumilyhty muffineista kuvia ennen kuin ne oli syöty. Lumilyhtymuffineista sen verran, että hyvä vinkki gluteenittomaan leivontaan, kun vain tekee muffinit gluteenittomina, sillä vaahtokarkit ovat pääasiassa gluteenittomia.

Synttärikakkua tehdessä pirautin itkutkin. Sellainen olen, että ideoita on loputtomasti, mutta toteutus on toisinaan hakusessa ja siihen kun lykätään vähän kiirettä sekaan niin epäonnistuminen on usein taattu. No syötävä siitä tuli, mutta ei niin kovin kuvauksellinen. Onneksi juhlien onnistuminen ei ollut kiinni kakun laadusta :)


Pikku neidin juhlamekko löytyi KappAhlin alennusmyynnistä ja sopi täydellisesti talviseen teemaan. Pitsipanta on kotitekoinen, mutta se ei pysynyt neidin päässä kuin hetken. Ihme että olen edes ennättänyt siitä napsasta kuvan :)


 Lumihiutalerei'itin oli kätevä väline koristeluun.


Mukavia helmikuisia kimallepäiviä Sinulle!

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti