sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Sateenvarjon uusi elämä

Sain siskoltani vuosi sitten ihanan pilkullisen sateenvarjon syntymäpäivälahjaksi. Siskonikin sanoi että oli niin minun näköinen varjo, että oli pakko ostaa. Ikävä kyllä varjo ei kuitenkaan kestänyt näitä rannikon myrskyjä. 
Siitä asti kun muutimme tänne olen onnistunut saamaan rikki useamman sateenvarjon ja lapset tietysti myös ovat saaneet omia varjojaan tuulessa taivutettua käyttökelvottomiksi (itse asiassa lapset ovat myös saaneet rikottua sateenvarjoja ihan ilman tuulen apuakin). Yleensä sateenvarjot menevät suoraan kaatopaikkajätteeksi, kun ovat menneet rikki, mutta pilkullista sateenvarjoa en vain raaskinut nakata roskiin vaikka se ei voinut enää toimittaa alkuperäistä tehtäväänsä. Irrotin sateenvarjon kankaan kehikosta ja laitoin odottamaan inspiraatiota. 

Tänään sateenvarjo sai uuden elämän pikkutyttöjen huoneen lampunvarjostimena. Apuna käytin lankaa ja Ikeasta joskus ostetun hyttysverhon muovirengasta (hyttysverho oli aiemmin lampunvarjostimena, mutta se ei oikein enää ajanut asiaansa).


Sidoin muovirenkaan kiinni kankaan sisäpuolelle neulaa ja helmilankaa apuna käyttäen.


  
Syksyistä sunnuntaita!

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti