keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Harmaata sisustukseen

Sisustusrintamalla olen innostunut tänä syksynä harmaasta. Ihan hirveästi en ole viitsinyt miettiä sisustusta viime aikoina, koska meillä saattaa olla muutto edessä ennen vuoden vaihdetta. Sitä odotellessa. Löysin Indiskasta ihanat harmaat verhot ja hienot hopeiset verhon pidikkeet. Alunperin mietin, että laittaisinko verhot makkariin, mutta olohuooneeseen ne kuitenkin päätyivät.

Ikeasta löytyi kiva ruusukuosi rahin suojaksi. Siis valkoinen rahi on kyllä vihoviimeinen keksintö lapsiperheelle. Vaatii tällaisia helposti pestäviä ratkaisuja :)Kirpparilta 2 euron löytö. Ihana nahkainen lompakkoni.


Vessasta löytyy myös ripaus harmaata. Sinooperi homestoresta löytynyt peili, josta kovasti tykkään. Tämä ei kyllä ole mikään uutukainen hankinta vaan ollut meillä jo viime keväästä. Vielä olisi tarkoitus virkata harmaat matot vessan lattialle. Nyt kun len virkkauksesta innostunut saattaisin vaikka samalla tohinalla saada matotkin tehtyä.Selfie :)


 Makkariin ostin kauan himoitut pellavaiset lakanat. Aivan super ihanat <3
Makkarissa yöpöytänäni toimii vanha tynnyri, joka on tietämykseni mukaan ollut ukilla ja mummilla matkatavaroien kuljetuksessa muutossa Afrikan ja Suomen välillä, joskus 1950-luvulla. Se on kulkenut mukanani siitä saakka kun muutin pois lapsuuden kodistani. Välillä olen miettinyt tynnyrin maalaamista, mutta nyt se on yhä alkuperäisessä kuosissaan.Ihanaa loppuviikkoa sateesta huolimatta!

 Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti