sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Mintunvihreät prinsessajuhlat

Eilen juhlittiin pienen talviprinsessan 3-vuotissynttäreitä. Aloitettiinkin synttäreiden suunnittelu heti joulun jälkeen ja pikkuhiljaa tehden saatiin kokoon aika sievät juhlat. Teemana oli talvi ja väreinä mintunvihreä ja valkoinen.
Tein ensimmäistä kertaa kakkutikkareita ja täytyy sanoa, että näitä tehdään meillä vastaisuudessakin. Helppoja ja herkullisia. 


Innostuttiin niin candymeltseistä että dipattiin muutamat vaahtokarkitkin.Suklaakuorrutteiset lumihiutaleen muotoiset pikkuleivät näyttävät lähinnä edelweiss kukkasilta :)


Pinterestistä bongasin kivan idean valoista ja tyllistä pöydän koristeeksi. Kiinnitys oli jokseenkin haasteellinen ja valot olisivat saaneet olla vähän erilaiset, mutta niillä mentiin mitä joulukoristelaatikosta löytyi :)
Kakku vielä puuttuu tästä kattauksesta, koska se pinottiin jäätelöistä ja laitettiin tarjolle vasta kun vieraat olivat jo pöydässä.Sankari itse pöydän päässä.


Pompomeja tehtiin tokaluokkalaisen kanssa. 


Leikkejä varten isosisko oli taiteillut ison Olaf posterin ja kartongista jokaiselle pienelle vieraalle nenän. Porkkanoita tuli sinne ja tänne. Itse ompelin kasan lumiaiheisia hernepusseja joita kanniskeltiin päiden päälle ja joista rakennettiin pinoja.

Vähän juhlien valmistelua. Isosisko ystävineen oli tässäkin tärkeässä roolissa.
Kutsukortit tehtiin yhdessä sankarin kanssa samaisella talviteemalla.Seuraavat synttärit vasta toukokuussa :)

Mukavia talvipäiviä.

Lottariina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti