lauantai 3. tammikuuta 2015

Nukenvaatteita

En olekaan vielä ennättänyt postata mitään kummityttöjen joululahjoista, vaikka se on mielessä ollut ja kuvat tietty räpsin jo ennen kuin pistin mekot pakettiin.
Molemmat kummitytöt saivat tänä Jouluna lahjaksi nukenvaatteita pienille reppasenkeleille, jotka löytyvät täältä ja täältä.
Jos olisi ollut enemmän aikaa ennen Joulua, olisin tehnyt enemmänkin. Nukenvaatteiden teko on yllättävän kivaa. Suhteellisen nopeasti saa aikaan söpöjä juttuja.
Mekko on tehty samasta kankaasta kuin siivet, jotka tein tytöille vuoden 2013 Jouluna joululahjaksi. Siivet löytyvät täältä.Mekkoon löysin kaavat Tildan Talvikirjasta, mutta sovelsin ohjetta ompelemalla kujan mekon yläreunaan kuminauhaa varten. Reppasenkelit on helppo pukea, koska ne ovat pehmoisia ja taipuisia, joten muita muutoksia ei mekkoon kaivattu. Kirjan kannessa näkyy, miltä mekko näyttää, kun se on ommeltu suoraan Tilda-nuken päälle.


Hame on tehty samasta kankaasta kuin laukut, jotka tein tytöille viime kesänä. 
Laukut löytyvät täältä. Toivottavasti löytäisin kangasta vielä lisää. Olisi kiva tehdä pompuloita ja muuta pientä kivaa nukeille juuri tästä kankaasta. Toiselle reppasenkelille ennätin tehdä laukun, mutta siitä en muistanut räppästä kuvaa, kun väkräilin sitä junassa.

Vielä olisi kiva, jos vähän pääsisi loman aikana tekemään käsitöitä. 
Sitten olisi oikeastaan aika täydellinen loma vietetty.
Tähän mennessä olen ennättänyt ainoastaan leikkelemään vanhoja yöpaitoja matonkuteiksi. 
Vaikka onhan sekin jo jotakin.

Lottariina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti