torstai 9. elokuuta 2012

Asiat järjestykseen!

Kolmen pienen lapsen kanssa kodin arjen organisointi on toisinaan haastavaa. Jotta kaikki asiat pysyisivät tärkeysjärjestyksessä ja muistissa kirjoittelen paljon erilaisia listoja. Kirjoitetun asian muistaa paremmin.

Tämä on lähinnä asioille, joita minun tulee tehdä, mutta se on englanniksi, jotta miehenikin tietäisi millaisia asioita minun tavoitelistallani on. Tämä lista on keittiössä jääkaapin ovessa. Papereiden päällä on piirtoheitinkalvo, johon kirjaan asiat non-permanent piirtoheitintussilla. Yleensä kirjaan siihen mahdollisimman paljon mukavia asioita, niin se samalla piristää mieltä.


Kaikenlaisten papereiden organisoimiseksi meillä käytetään pyykkipoikia, jotka ovat sinitarralla kiinni työhuoneen ovessa. 
(kuvaa varten siirsin pyykkipojat seinälle vähän lähemmäs toisiaan)

Esikoinen on koko viime vuoden harjoitellut kirjaimia. Lukeminen ja kirjoittaminen ei vielä suju, mutta onhan tuonne kouluunkin matkaa vielä esikoulun verran. Hän osaa kuitenkin jo kaikki kirjaimet. Hyvää harjoitusta kirjainten kanssa on kauppalistan kirjoittaminen yhdessä. Minä luettelen kirjaimet ja neiti kirjoittaa.

En pidä paljoa kaupassa käynnistä, mutta tällaista listaa lukiessa alkaa hymyilyttää.
Ja sitten vain listan kanssa kauppaan.

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti