lauantai 4. elokuuta 2012

Lautasia kirpputorilta

Uusimmat kirpputorilöytöni ovat vielä laatikossa odottamassa uuteen kotiin muuttoa. Arabian vihreät 24h astiat ovat vuosien varrella alkaneet tympiä. Myös osa on mennyt rikki eikä uusia enää valmisteta. Jos joku kaipailee arabian vihreitä 24h astioita täydentämään omaa kokoelmaansa kannattaa kysellä. 
Nämä kaunokaiset löysin kirpputorilta eurolla parilla kappale. Lautasia on neljää eri kokoa. Harmi vain kun ei kahvi/teeastiastoa ollut saatavilla samaa sarjaa. Vihreänä olisi ollut teemukeja, mutta väri ei innostanut. En tiedä onko lautaset minkään arvoisia, mutta minusta tärkeintä niissä onkin se miltä ne näyttävät.

Monta syytä odottaa muuttoa. Pääsen sitten käyttämään näitä :)

P.S.
Pääsinkin käyttämään lautasia jo eilen, kun mieheni kutsui pari ystävää syömään. Lopulta ystäviä oli niin paljon, ettei kaikille olisi riittänyt lautasia, ellei oltaisi otettu uusia lautasia käyttöön. Nämä on näitä kulttuurieroja. Pari ystävää onkin äkkiä parikymmentä. Vieraita oli lisäksi viidestä eri maasta. Kansainvälinen ilta kului rattoisasti ja pääsin polttamaan iltakynttilöitäkin.

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti