sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kampauksia ja siivouspuuskia

Meidän tytöillä on kaikilla kiharat hiukset. Kahdella vähän vähemmän kiharat ja kahdella kunnon afrokikkarat. Afrokiharat täytyy yleensä letittää mieluiten pienille ranskalaisille leteille tai takuista ei selviä ilman itkua. Vähemmän kiharaan tukkaan voi kokeilla vapaammin erilaisia kampauksia. Yleensä sunnuntaisin on tarpeeksi aikaa istua ja letitellä. Joka aamu ei meillä todellakaan lettejä laiteta. Tänään ahkeroitiin pikkulettien lisäksi tällainen kierrenuttura. Sunnuntain iloksi siivottiin myös oma makuuhuone. Se on se huone meillä, jonne ei vieraita päästetä ja sen se on näköinenkin. Vaatteet ja keskeneräiset projektit viettävät sulassa sovussa pöydillä, tuoleilla ja lattialla. 
Mieheni sai aamulla siiovouspuuskan ja veti lastalla kaikki projektit, vaatteet ja roinat makuuhuoneesta eteiseen, jossa minä sitten lajittelin ne omille paikoilleen ja roskiin. 
Urakka oli aikamoinen, mutta tänä iltana mennään tyytyväisinä puhtaaseen huoneeseen. 
Uuden lampunkin sain paikoilleen ja se on aika sievä.
Päästiin onneksi vielä kirkkoonkin, ettei jäänyt ihan pyhäpäivä kokonaan pyhittämättä ja olikin oikein antoisa ja sielua virkistävä kokous :)

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti