tiistai 28. heinäkuuta 2015

Vaaleanpunaisia leikkejä

Eilen ja itse asiassa vielä tänään raahauduttiin lasten kanssa Ikeaan. Parveke ehkä sittenkin saa käsittelyn syksyn pimeneviä iltoja varten, mutta ensin siellä etenevät maalausprojektit on saatava valmiiksi. Koska pikkutyttöjen huoneesta siirrettiin lapsuuden kodin peruja oleva lasikaappi nyt parvekkeelle käsittelyyn, piti tyttöjen saada joku paikka nukkekodille (lasikaappi ei ole palaamassa tyttöjen huoneeseen). Ikea on vastaus tällaisiin pulmiin. Itse asiassa olen jo jonkin aikaa haaveillut tästä siirrosta ja kyllä tuo sopii tyttöjen huoneeseen paljon paremmin kuin se mäntypuinen perintökaappi.


Nukkekoti kaipaisi uutta fiksailua. Kattopaperit rempsottaa ja osa lattiapapereista on revitty irti. Milloinhan löytyisi intoa tähän projektiin?


 Kirpparilta löydettyjä astioita. Kalustosta on muutamainen kuppi ja lautanen joutunut sirpaleiksi, mutta on se paljon hienompaa pikku prinsessoiden juoda kahvia posliiniastioista kuin muovimukeista. Sitäpaitsi näitä on kirpparit pullollaan.


Sinooperissa on vielä silloin tällöin kivoja juttuja, vaikka tilda -tuotesarjasta he ovatkin luopuneet :( Nämä herkulliset purkit oli napattava mukaan lasten kotileikkiin.Nyt sopii leikkiä!

Yritin illalla vielä sada kuopusta siirtymään isojen siskojen huoneeseen. Prinsessasängyssä on vedettävä laatikko, joka odottelee nuorimmaista. Kuvia prinsessasängystä löydät täältä. Mutta eihän siitä nukkumisesta tullut sitten yhtään mitään. Hermot meni molemmilla ja sitten kun siirsin neidin takaisin omaan sänkyyn alkoi armoton parku. Yritetään huomenna uudestaan. Jospa ennen päiväkodin alkua saataisiin tämä nukkuminen järjestykseen.

Nyt tämä äiti lähtee myös nukkumaan. Heräsin aamulla viideltä enkä saanut unta ja maalauspuuhiksihan se meni sitten, kun kerrankin oli omaa aikaa ja vieläpä valoisaa ja projekti kesken, Huomenna väsyttää varmasti.

Lottariina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti