perjantai 31. heinäkuuta 2015

Helppoja tuunauksia

Rakastan kauniita purkkeja. En tiedä mistä innostus on tullut, mutta kauniit purkit aina kiehtovat. Mieheni on tottunut käyttämään oikean maidon sijaan maitojauhetta. Sattuneesta syystä meillä on aika monta metallista tyhjää maitojauhepurnukkaa. Ne ovat isoja ja niissä on kultaiset muovikannet ja siksi niissä on hyvä myös säilyttää tavaroita. Tänään aamupäivällä ehdin väkräillä vähän käsillä, kun tytöt leikkivät isin kanssa. Olin maalannut purkit jo aiemmin keittiöjakkaran ylijäämämaalilla, mutta nyt sain Finmarin servettejä hyödyntämällä koristeltua purkit.


Isoin homma oli ruusujen leikkaaminen servetistä :) Käytin servettien liimaamiseen erikeepperi-vesi sekoitusta. Sitä töpöttelin kuvioiden päälle pensselillä ja annoin kuivua.


Purkit näyttävät tältä ilman maalipintaa ja koristeita. 
Purkkeja on vielä lisää ja ne odottavat uusia värejä ja koristeluideoita.


Eilen oltiin tyttöjen kanssa kiertelemässä Paraisilla ja löydetiin kangaskaupasta samaa nauhaa, jota olimme ostaneet Turusta lettinauhoja varten, mutta kapeampana. 
Nauha on tavallista lettinauhaa paksumpaa ja sopii siksi myös kengännauhoihin. 
Saatiin uutta ilmettä pikkutytön tennareihin.Otin molempiin metrin pätkän ja sulatin nauhan päät kynttilän avulla. Olisi ehkä voinut ottaa vähän päälle metrin kutakin kenkää varten. Maanantaina pikkuneiti aloittaakin uudessa englanninkielisessä päiväkodissa. Nyt on kengät tuunattu uuden päiväkodin aloitusta varten.

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti