tiistai 4. syyskuuta 2012

Muuttohulinaa

Muuton hulinassa en ole ehtinyt päivittämään blogiani, enkä sen enempää lukemaan kaikkia niitä blogeja, joista niin kovasti tykkään. 
Kävi niin hassusti, että nettiyhteys lopetettiinkin ennen kuin olimme päässeet muuttamaan uuteen kotiin. 
Huomasin pian kuinka riippuvaiseksi olen tullut netistä. Olen niin tottunut etsimään puhelinnumeroita ja osoitteita, hoitamaan pankkiasiat, tarkistamaan aukioloaikoja ja aikatauluja netistä.Yrittäessäni selvitä ilman näitä toimintoja, mietin miten ihmeessä sitä on joskus selvitty ilman internettiä. 

Tytöt saivat vanhalla kodilla vielä riemua vanhoista patjoista, joista rakentui upea liukumäki portaikkoon. Vanhat liukaspintaiset patjat sopivat tähän hommaan täydellisesti.
Muutto sujuikin sitten iltapuuhina eilen illalla. 
Mieheni kavereita ei näyttänyt haittaavan muuton ajankohta, mutta ei välttämättä annettu hyvää ensivaikutelmaa naapureille, kun kannettiin tavaroita puolille öin. Osa romppeista on edelleen vanhassa kodissa ja olenkin tässä pitänyt lukua niistä asioista, jotka olisi kannattanut tuoda jo eilen kuten kattilat ja pyyheliinat. Onneksi yksi käyttämätön pyyheliina löytyi ja sillä ollaan selvitty, mutta ruoanlaitto on osoittautunut haastavaksi. 


Aamulla ihana yllätys uudessa kodissa oli keittiöön paistava aamuaurinko. Kuuluu unelmakotini edellytyksiin. Auringon on paistettava keittiöön nimenomaan aamulla, koska onko mitään ihanampaa kuin nauttia aamiainen yhdessä auringon kanssa. 
Nyt onkin edessä iso urakka saada uusi koti järjesteltyä. Ikävä kyllä minä olen flunssassa ja joudun ehkä tovin kärsimään tätä kaaosta kunnes tauti on voitettu.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti