torstai 20. syyskuuta 2012

Pientä sisustuspuuhaa mielessä

Syksy on tuonut arjen tullessaan ja aikaa ei tunnukaan enää olevan ihan niin paljon kuin kesällä, vaikka itse en ole vielä opintoja aloittanut. Ne alkavat ensi viikolla ja odotan jo innolla. 
Esikoululaisen harrastukset ja muut menot vievät ihmeen paljon aikaa. Onneksi ehdin silloin tällöin laittaa kotia ja heilua kameran kanssa.

Olen tässä muutaman vuoden ajan pyöritellyt Intiasta ostamaani kangasta, johon matkallani ihastuin, mutta josta en sitten tykännytkään. Pois en ole sitä raaskinut heittää, vaikka lähellä on ollut. Kankaan pintaan on kudottu villalangalla kukkaköynnöksiä.
Nyt muuton yhteydessä kangas jäi pyörimään jostain syystä kangaslaatikoiden ulkopuolelle ja niinpä päätin ottaa sen käyttöön. Ensin ajattelin, että tekisin siitä lattiatyynyjä, mutta keksinkin heittää sen tuohon rahin päälle. Siinä se hyvin peittää mustekynäpiirustukset :)
 Ihana saada vähän väriä olohuoneeseen. Nuo murretut sävyt ovat suosikkejani.

Kävin poimimassa vanhalta kodilta istuttamiani kukkia. Kukilla saa ihanaa ilmettä kodin sisustukseen. Ehdin jo luulla, ettei nämä kuki ollenkaan, mutta aika komeita kukkia saatiin sittenkin.

Sisustamisvimma taitaa pukata päälle, mutta mistähän löytäisin sille innolle aikaa. 
Odottelen että saadaan tuotua vanhalta kodilta taululaatikoni ja pääsen ripustelemaan tauluja. Tosin uusien taulujen maalaaminen houkuttaisi vielä enemmän.

Lottariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti